Transfer Pentru Viata

4Life Home Factorii de transfer
Produse
Contact 4life Research Marturii

Ingrediente Transfer Factor PlusCordyceps sinensis Agaricus blazei Shiitake si Maitake IP-6 (inositol) Colostrul Beta glucan Zincul Aloe vera

Zincul                        

Zincul este foarte important pentru sanatatea organismului nostru, deoarece intareste sistemul imunitar, ajula la stimularea formarii colagenului si nu in ultimul rand, ajuta la combaterea acneei, probleme destul de des combatute si acum solutionalte.

Zincul este una dintre cele mai folosite minerale pentru piele, pentru metabolism, functia cea mai importanta a acestuia fiind aceea de aparare a organismului si de intarire a sistemului imunitar.

Zincul este recomandat persoanelor care sunt supuse la stres continuu, care sufera de insomnie, care au suferit rani grave, arsuri, care fofosesc diuretice, sau personelor care folosesc anticonceptionale, care sufera de paraziti intestinali. Insa acesta mai este indicat si femeilor dupa nastere si persoanelor in varsta, deoarece, dupa cum am mai precizat, ajuta la intarirea sistemului umanitar si implicit al organismului.

Sursa necesara de zinc o puteti gasi in stridii, hering, galbenusul de ou, precum si produsele lactate, dar naturale, in semintele de dovleac, ardei, mazare, morcovi, sfecla si varza.

Zincul se utilizeaza si pentru prevenirea problemelor de prostata, precum si in tratamentul psoriazisului, dermatitei seboreice si folosit ca anti-inflamator, inmoaie tesuturile si favorizeaza cicatrizarea ranilor, a arsurilor, ale iritatiilor pielii sau a semnelor lasate de interventiile chirurgicale.

Produsel pe baza de zinc mai sunt folosite si in cazul gingivitelor si al eruptiilor cutanate provocate de soare sau diferite plante otravitoare sau pentru mentinerea sanatatii parului.

Trebuie insa sa administrati zinc in functie de sfaturile medicului de familie, deoarece administrarea in exces a acestuia poate provoca scaderea sau blocarea apararii imunitare.copyright © 2015 Laurentiu Burcu; transfer-pentru-viata.ro
laur_burcu@yahoo.com
site gazduit de
smart-hosting.ro
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape