Transfer Pentru Viata

4Life Home Factorii de transfer
Produse
Contact 4life Research Marturii

Ingrediente Transfer Factor Plus


Cordyceps sinensis Agaricus blazei Shiitake si Maitake IP-6 (inositol) Colostrul Beta glucan Zincul Aloe vera

Beta glucan                        

Inca de la nastere suntem supusi atacurilor unor variate tipuri de bacterii, virusuri si paraziti. Dusmanii microscopici de-abia asteapta sa se inmulteasca suficient in corpul nostru si, astfel, sa ne pericliteze sanatatea. Daca ne gandim putin, este uimitor faptul ca viata noastra nu se intrerupe imediat dupa nastere. Cui datoram acest lucru? Tocmai acelui sistem ingenios si perfect - sistemul imunitar.

Din pacate, in zilele noastre creste numarul factorilor care slabesc imunitatea. Printre cei mai importanti putem mentiona stresul, oboseala, poluarea, radioactivitatea, alimentatia inadecvata si folosirea unor anumite medicamente. Rezultatele micsorarii capacitatii de aparare a organismului sunt, in general, cunoscute - cresterea numarului de imbolnaviri virale si bacteriene, a afectiunilor alergice si a celor parazitare, inmultirea cazurilor de tumori maligne si al infectiilor HIV - SIDA, precum si cresterea numarului de pacienti ce prezinta sindromul de oboseala cronica. Toate acestea sunt cauzele pentru care sunt din ce in ce mai cautate asa-numitele "imuno-modulatoare" - substante care imbunatatesc capacitatea de aparare a organismului. Printre cele mai eficiente se numara beta-glucanii.

Ce este beta-glucanul?

Beta-glucanul este un compus natural unic cu structura polizaharidica, ce apare in natura in peretii unor ciuperci. De aici este izoloat prin diverse mijloace si furnizat sub forma de preparate dietetice si curative. In timpul prepararii lor, este foarte important ca forma finala sa fie solubila in apa, si deci, bine absorbita de organism. S-a confirmat stiintific ca preparatele care contin beta-glucani nu sunt toxice si nu dau dependenta - din acest motiv ele sunt absolut sigure.

Beta-glucanul este o noutate? Greseala!
In Asia sunt de mult timp pretuite ciupercile (de ex. Shiitake si Maitake) ca medicament in bolile de inima, alergie, cancer, impotriva oboselii si a stresului. De ce? Tocmai pentru continutul de substanta activa esentiala - glucanul. Din punct de vedere al specialistului, efectele lui sunt descrise intr-o serie de studii mondiale de specialitate de la institute de prestigiu - cum ar fi Harvard, Tulane, Baylor College of Medicine.

In practica medicala, efectele glucanului au fost utilizate dupa aruncarea bombelor de la Hiroshima si Nagasaki, atunci cand oamenii de stiinta japonezi au tratat mii de persoane atinse de cancer de la radiatii. In China, in perioada actuala se utilizeaza la tratarea leucemiei, iar in Japonia la tratarea cancerului de san. Oamenii de stiinta japonezi considera beta-glucanul a fi chiar mai eficient decat medicamentele clasice in tratamentul SIDA.

copyright © 2015 Laurentiu Burcu; transfer-pentru-viata.ro
laur_burcu@yahoo.com
site gazduit de
smart-hosting.ro
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape