Transfer Pentru Viata

4Life Home Factorii de transfer
Produse
Contact Comanda produse Marturii

Intrebari frecvente despre Factorii de Transfer
Ce sunt Factorii de Transfer?


Factorii de transfer sunt molecule mici care transmit informatii imunitare, consolidand si oferind inteligenta sistemului imunitar, oferindu-i capacitatea de a recunoaste si de a distruge virusi, bacterii, paraziti, ciuperci si celule canceroase.

Sistemul imunitar este responsabil pentru apararea organismului nostru impotriva oricarei amenintari iar daca ii mentinem inteligenta si puterea, putem preveni multe boli care adesea sunt incurabile.

Factorii de transfer sunt un sistem de mesagerie imunologica extrem de eficient, formati din mici lanturi de peptic compuse din 44 de aminoacizi. Au fost proiectati de natura pentru a transfera informatii de imunitate.

Cum s-au descoperit factorii de transfer?
In 1949 Dr. H. Sherwood Lawrence a descoperit o substanta revolutionara si a hotarat ca un raspuns imunitar imbunatatit poate fi transferat de la un individ recuperat de o boala specifica la un anumit destinatar care nu a suferit de aceasta boala. Dr. Lawrence a numit aceasta substanta Factor de Transfer.

Ce este colostrul?
Colostrul este primul lapte pe care il produce o mama imediat dupa nasterea copilului.

Ce i-au determinat pe oamenii de stiinta sa caute Factorii de Transfer in colostru?
Pe durata observatiei, si-au dat seama ca atunci cand viteii nu sunt alaptati, cel mai frecvent mor in scurt timp chiar daca au mancare din abundenta. De obicei cauza a fost o infectie severa de organisme comune. Investigatiile au stabilit ca mama ii administra factori de transfer urmasului sau cu ajutorul colostrului.

Cum lucreaza factorii de transfer?
Factorii de transfer sunt formati din trei parti separate ce echilibreaza sistemul imunitar pentru a produce un raspuns mai eficace. Aceste trei parti sunt: INDUCTOR, ANTIGEN SPECIFIC si de SUPRIMARE. Partea de inductor proportioneaza un antrenament de baza pentru a pune "in forma" sistemul imunologic. Partea de antigen specific este ca un set de postere "se cauta" ce ajuta a identifica caracteristicile importante ale inamicului infectios. La final, partea de suprimare este capabila de a recunoaste infrangerea inamicului si apoi calmarea sistemului imunitar pana cand acesta revine din nou la nivelul sau normal.
Spre deosebire de majoritatea suplimentelor pentru sistemul imunologic care asigura doar grupuri de constructie pentru o functiune imuna apropiata, factorii de transfer asigura de asemenea inteligenta imunologica. Sunt informatia si educatia care ajuta la concentrarea sistemului imunologic mentinandu-l activ si eficace.

Exista vreo diferenta intre colostrul liofilizat si Factorii de Transfer XF 4Life?
Spre deosebire de colostru, Transfer Factor XF contine o cantitate concentrata de Factori de Transfer, ingredientul activ ce se gaseste in colostru. Printr-un proces special patentat, a carui licenta a fost acordata pentru 4Life, Factorii de Transfer sunt separati de alti componenti intalniti in acest "primul lapte".
Factorii de Transfer supravietuiesc rapid la digestie si sunt usor de absorbit spre deosebire de anticorpii si proteinele care se gasesc in colostru. Mai mult, Transfer Factor XF a fost supus la un proces de stabilizare special pentru a proteja eficacitatea Factorilor de Transfer.

Pot persoanele alergice la lapte sa utilizeze Transfer Factor XF?
Da. Factorii de Transfer prin ei insusi nu sunt alergici. Alergenii comuni prezenti in colostru, cum ar fi imunoglobulina si cazeina sunt eliminati din produsele Transfer Factor.

Pot persoanele care nu tolereaza lactoza sa utilizeze Transfer Factor XF?
Da. Persoanele care nu tolereaza lactoza pot consuma pana la 3 grame de lactoza fara dificultate datorita digestiei bacteriene din colon. Cantitatea de lactoza ramasa este cu mult sub aceste limite de sensibilitate.

Care sunt avantajele de a utiliza colostru de vaca ca resurse de Transfer Factor XF 4Life?
Factorii de Transfer nu sunt specifici, ceea ce inseamna ca pot transmite imunitate oamenilor chiar daca provin de la o specia diferita. Bovinele au un sistem imunologic grandios, ce le permite sa supravietuiasca in conditii total neigienice. Aceste sisteme imunologice grandioase produc forme puternice de Factori de Transfer.

De ce ar trebui sa fososesc Transfer Factor XF daca am primit informatia imunitara cand eram nou-nascut?
Factorii de Transfer pe care i-am primit de la mamele noastre cand am fost noi-nascuti, ne-au ajutat sa educam si sa foritficam sistemul nostru imunologic pentru provocarile din acel moment. Azi, mai mult ca niciodata suntem expusi la noi provocari, in timp ce sistemul nostru imunologic poate fi decisiv pentru sanatatea noastra de-a lungul vietii.

Ma vor ajuta Factorii de Transfer cu boala medicala diagnosticata?
Produsele Transfer Factor sunt create pentru a mentine o functiune imunologica normala, un component de baza pentru sanatatea integrala.
Un sistem imunologic puternic, este cheia pentru a mentine si a recupera o buna sanatate cand se infrunta cu o ampla gama de provocari.

Exista informatii pentru siguranta Factorilor de Transfer?
In 1980, Administratia de Alimente di Medicamente (FDA), a aprobat utilizarea colostrului bovin iar in 1985 utilizarea Factorilor de Transfer bovin de catre oameni.
Pe tot parcursul perioadei in care a fost utilizat, nu a fost nici un raport de reactii adverse, inclusiv cand a fost clinic, administrat in exces sau cand s-au administrat doze normale timp de mai multi ani.

Cine poate beneficia pentru ca utilizeaza Transfer Factor XF?
Oricine are nevoie de o crestere imunitara poate consuma Transfer Factor XF.

Cum pot lua Factorii de Transfer copiii care nu pot inghiti capsule?
Capsula se poate deschide usor si continutul se poate amesteca cu suc, iaurt, etc. Exista de asemenea o forma ce se mesteca, si anume, TF Chewable.

Care este diferenta dintre Transfer Factor XF si Transfer Factor Plus?
Transfer Factor XF, mareste raspunsul imun. Aceste molecule lucreaza ca instructori pentru celulele din sistemul imunologic. Aceasta instructiune ajuta sistemul imunologic sa recunoasca si sa lupte impotriva invadatorilor externi. Factorii de Transfer sunt regulatori imunitari, ceea ce inseamna ca pot mentine o functiune imuna sanatoasa, furnizand factori inductori, factori antigeni specifici si factori de suprimare. Transfer Factor Plus contine ingredienti aditionali de crestere imunitara ce ajuta a intari si a mentine un rang mai mare de raspuns decat Transfer Factor XF.
Mai multe informatii puteti gasi in cartea "Factorul de Transfer imbunatatit1" de Dr. William Hennen.

Pot lua femeile insarcinate Transfer Factor XF?
Nu s-au intalnit reactii adverse consumand Transfer Factor XF.

Cat de frecvent trebuie sa iau Transfe Factor XF?
In fiecare zi, corpul nostru creeaza noi celule imunitare ce au nevoie de instructiuni. Pentru a satisface aceasta necesitate, Transfer Factor XF trebuie utilizat in fiecare zi pentru alimentarea sistemului imunologic cu un sprijin continuu impotriva unui ambient plin de noi provocari neasteptate pentru sanatate. Consumand Transfer Factor XF zilnic, acesta furnizeaza un sprijin eficace sistemului nostru imunologic.

Trebuie sa am cunostiinte despre stiinta sau medicina pentru a imparti mesajul despre Transfer Factor Plus?
Nu! Cu toate ca Transfer Factor XF este o componenta a complexului de sanatate imunologica, ce ilustreaza un principiu simplu de care toti pot beneficia. In acest caz, oamenii cauta solutii pentru a mentine corpul si sistemul imunologic sa functioneze la maxim. Parinti, adolescenti, tineri, copii si batrani infrunta zilnic din ce in ce mai multe provocari pentru sanatate. Impartind imformatiile gasite in aceasta brosura, majoritatea dintre intrebarile obisnuite isi vor gasi raspunsurile.

Este Transfer Factor XF sigur pentru infantili?
Moleculel Transfer Factor XF din colostru, au fost create prin natura lor pentru noi-nascuti. Nu exista limita de varsta cu privire la administrarea Factorilor de Transfer copiilor.

Este sigur pentru bebelusi si copii sa consume produse 4Life Transfer Factor?
Da! Produsele 4Life Transfer Factor contin doar factorii de transfer si sunt siguri pentru bebelusi si copii. De fapt, Factorii de Transfer au fost creati de natura ca prima hrana pe care o primesc nou-nascutii. Puteti oferi acest produs intregii familii cu toata increderea. (Ca masura de precautie, persoanele alergice in special la galbenusul de ou, trebuie sa se consulte cu furnizorul inainte de a lua Transfer Factor X-EF sau Targeted Transfer Factor.)

Cum reactioneaza Transfer Factor la caldura?
Factorii de Transfer XF isi pastreaza activitatea inclusiv cand sunt pasteurizati, supravietuind la caldura. Totusi, se recomanda depozitarea produselor intr-un loc racoros si uscat.copyright © 2015 Laurentiu Burcu; transfer-pentru-viata.ro
laur_burcu@yahoo.com
site gazduit de
smart-hosting.ro
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape